Els socis de La Unió de Llauradors tindran avantatges especials en l’adquisició de maquinària de New Holland

Els socis de La Unió de Llauradors tindran avantatges especials en l’adquisició de maquinària de New Holland
  • El secretari general, Carles Peris i el director de la mercantil a Espanya, Ricarddo Angelini, han subscrit l’acord al costat d’una representació de tots els concessionaris de la Comunitat Valenciana

La Unió de Llauradors i New Holland Agriculture (CNH Industrial Maquinaria Spain SA) han subscrit un conveni de col·laboració pel qual les persones associades a aquesta Organització Professional Agrària es beneficiaran d’una sèrie d’avantatges especials a l’hora de comprar un nou tractor de la marca.

Carles Peris, secretari general de La Unió i Riccardo Angelini, director general de New Holland a Espanya, han formalitzat l’acte de la signatura a València, amb la presència dels concessionaris autoritzats i adherits al conveni en la Comunitat Valenciana que són Agrimulsa, Talleres Broseta i Tallers Salvat.

Entre les condicions beneficioses per a les persones associades a La Unió destaca la de tindre dos anys de garantia + un any addicional a l’hora d’adquirir un tractor nou de la marca New Holland de la gamma T4 F/N/V (Fruiters i vinyes), T5 (Olivarers) i dos anys de garantia + dos anys addicionals per a les persones associades que adquirisquen un tractor nou de la marca New Holland de la gamma T6, T7, T8 (cerealistes, contractistes).

El present conveni també ofereix l’accés a opcions i productes financers, com a Renting, Lísing, Crèdits i campanyes especials, un tractor de cortesia i un servei d’atenció al client 24 hores.

Les persones associades a La Unió podran assistir així mateix, a través dels concessionaris, a les denominades Jornades Tècniques en les quals hi haurà xarrades i jornades de demostració per a llauradors, per zones i tipus de cultiu, amb especial atenció als cultius de vinya, cítrics, llenyosos i cereal.

La Unió de Llauradors


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.