L’Ajuntament de Sueca manté el servei de l’autobús urbà durant el mes d’agost

L’Ajuntament de Sueca manté el servei de l’autobús urbà durant el mes d’agost

La Regidoria de Serveis Municipals ha decidit enguany, com a novetat, mantindre el servei que presta l’autobús urbà a Sueca. Fins ara, este servei se suspenia durant el mes d’agost davant la falta d’usuaris.

“Enguany, no obstant això, en tindre oberta la Piscina Municipal descoberta, hem considerat que era necessari mantindre-lo per a facilitar els trasllats a esta instal·lació, especialment de xiquets i persones majors”, ha assenyalat el regidor reponsable de l’àrea, Joan Carles Vázquez.

Els horaris i parades es mantindran igual que fins ara.

Ajuntament de Sueca


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.