Almussafes inicia les obres per a cobrir i tancar el front贸 del Poliesportiu Municipal

Almussafes inicia les obres per a cobrir i tancar el front贸 del Poliesportiu Municipal
  • El projecte s’executar脿 en un termini de quatre mesos i suposa una inversi贸 de 197.353 euros

Tal com va anunciar l’executiu municipal fa uns mesos, l’Ajuntament d’Almussafes inicia les obres per a reformar el front贸 descobert situat en el Poliesportiu Municipal. Dimarts 23 de juliol, l’empresa adjudicat脿ria de la remodelaci贸, Construccions聽UORCONF, S.L., va procedir al clos de l’entorn per a comen莽ar de manera imminent la instal路laci贸 d’una coberta i un tancament que permetran a les associacions esportives de la localitat desenvolupar en millors condicions les seues respectives activitats.

鈥淟a idea 茅s disposar d’un espai multiusos cobert que servir脿, principalment, per als entrenaments del Club de Tir amb Arc durant la temporada d’hivern, aix铆 com per als clubs de gimn脿stica r铆tmica, b脿squet i 鈥榩ilota a聽m脿鈥. En les 煤ltimes temporades la pista del Pavell贸 Poliesportiu s’ha sobresaturat, donada la gran quantitat d’entitats esportives que utilitzen les instal路lacions i aquest front贸 descobert estava infrautilitzat i presentava les caracter铆stiques adequades per al seu 煤s si realitz脿vem la reforma que ara iniciem鈥, explica el regidor d’Esports, Pau Bosch.

El projecte, redactat i dirigit per l’arquitecte Jos茅 Calleja聽Ferr谩聽i amb un termini d’execuci贸 de quatre mesos, ha sigut adjudicat a la citada empresa per 197.353,00 euros. De les tasques relacionades amb la seguretat de la intervenci贸 i de la salut de les persones treballadores en la mateixa s’encarregar脿 l’arquitecte t猫cnic Miguel 脕ngel Mar铆聽Chiral.

Caracter铆stiques del projecte
En aquest espai, que compta amb una superf铆cie 煤til de 420,23 m虏, est脿 prevista la col路locaci贸 d’una estructura d’acer composta per suports de perfils met脿l路lics i cintres formades per tubs buits quadrats que serviran de suport a la coberta i als tancaments, que consistiran en la col路locaci贸 de panells de fa莽ana. Tots dos elements estaran elaborats amb panell de xapa amb a茂llant intermedi. El projecte inclou la reparaci贸 i refor莽 de les pilastres del mur nord del front贸, que es troben en mal estat a causa de l’antiguitat del recinte, per al que es construiran nous pilars de formig贸 armat adossats als existents.

Finalment, tamb茅 s’executar脿 una ampliaci贸 de la rampa d’acc茅s de vehicles, de manera que servisca tant durant el desenvolupament de les obres com per al manteniment posterior de la instal路laci贸, i s’instal路lar脿 un nou sistema d’il路luminaci贸 en l’espai. 鈥淭al com vam prometre, la reforma de les infraestructures esportives municipals continua sent en la present legislatura una de les nostres prioritats. Facilitar la pr脿ctica d’esport constitueix una manera d’apostar per la vida sana i de potenciar l’esfor莽 i la perseveran莽a鈥, destaca el regidor d’Esports, Pau Bosch.

Ajuntament d’Almussafes


Deixa un comentari

El vostre correu electr貌nic no es publicar脿.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.