‘Cervesa i literatura’ en la Biblioteca d’Almussafes amb l’escriptora i artista plàstica Anna Moner

‘Cervesa i literatura’ en la Biblioteca d’Almussafes amb l’escriptora i artista plàstica Anna Moner
  • Els participants van poder tastar diferents tipus de la popular beguda, de menor a major graduació, a més de llegir públicament fragments de llibres i de departir sobre autors i obres

La Biblioteca Municipal d’Almussafes va acollir dijous 25 de juliol el taller “Cervesa i literatura”, una nova i original iniciativa que combina la lectura amb la degustació de diferents tipus de cerveses, totes elles d’origen valencià. En el taller es van tractar temes com la inspiració literària, el procés de creació d’un text i la publicació d’aquest.

A las 20 hores es va inaugurar l’activitat literària, que va reunir a un total de 33 participants i que va dirigir l’escriptora i artista plàstica valenciana, Anna Moner.

Durant l’hora i mitja de duració de la iniciativa, las persones inscrites van poder tastar diferents tipus de cervesa de menor a major graduació, a més de llegir públicament fragments de llibres i de departir sobre autors i obres relacionades amb l’època en què la cervesa era un element fonamental en la creació literària i en la societat.

El taller va tindre una gran acollida per part del públic assistent, que va poder descobrir noves formes de gaudir la literatura combinant la cervesa i la lectura. Els participants van estar molt implicats donant la seua opinió i relacionant cada una las cerveses amb alguns dels escriptors.

Ajuntament d’Almussafes


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada