El nou govern de Sueca es troba amb un pressupost heretat en negatiu per a la contractació de festes

El nou govern de Sueca es troba amb un pressupost heretat en negatiu per a la contractació de festes
  • Des de la regidoria lamenten la falta de previsió dels anteriors responsables per no haver pressupostat partides com la producció d’espectacles i concerts, la festivitat de la Mare de Déu de Sales o la Cavalcada de l’Arròs, entre altres

El nou equip de govern de l’Ajuntament de Sueca, i més concretament la Regidoria de Festes, està emprant-se a fons perquè les pròximes festes del municipi, que se celebraran al mes de setembre, no patisquen cap perjudici malgrat la falta de previsió i pressupost que s’han trobat per a contractar una gran quantitat de partides, habituals en el programa de tots els anys.

“Després d’estudiar la situació, hem comprovat que una gran quantitat de les partides que habitualment es contracten per a les festes fins a final d’any no estaven pressupostades. La xifra total de la despesa d’estes partides ascendeix a més de 200.000 euros. Lamentem que l’anterior equip de govern, en el moment de confeccionar el pressupost de festes, no tinguera en compte que les xifres que estaven utilitzant eren totalment irreals”, ha assenyalat la regidora de Festes, Gema Navarro.

Una altra despesa inesperada que s’ha trobat el departament de Festes, que no estava contemplada i que s’haurà d’afegir a l’augment del pressupost en més de 200.000 euros, és el condicionament del recinte de concerts, l’asfalt del qual és necessari reposar pel desgast que presentava. A més, s’instal·laran també dos torres d’il·luminació.

“No s’ha contemplat en el pressupost les partides que es generen realment al final de l’any. A principi d’any es reserva una quantitat que mai es correspon amb la que resultarà finalment després de realitzar totes les contractacions. Hauria d’haver-se fet correctament en els pressupostos inicials per a no arribar al punt en què ara ens trobem, en el qual s’ha de fer una modificació de crèdit per a fer una ampliació de més de 200.000 euros”, ha lamentat Navarro, qui també considera que el que ja estava contractat s’ha realitzat apurant molt els temps, en els mesos d’abril i maig.

Ajuntament de Sueca


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.