Cullera reasfalta i il·lumina el camí que porta al poliesportiu municipal La Partideta

Cullera reasfalta i il·lumina el camí que porta al poliesportiu municipal La Partideta
  • La Regidoria d’Agricultura adequa quatre quilòmetres de vies rurals que estaven en mal estat

L’Ajuntament de Cullera està adequant estos dies el camí de l’Arròs que unix el nucli urbà de Cullera amb el poliesportiu municipal La Partideta, una vella reivindicació dels usuaris d’esta instal·lació davant les condicions de perillositat del vial pel qual transiten diàriament centenars de persones.

asfaltat-cami-arros-cullera_1La regidoria d’Agricultura, dirigida ara per Javier Cerveró, ha procedit a l’asfaltat del camí, que presentava un ferm en molt mal estat. «Teníem moltes queixes des de feia més d’una dècada», apunta Cerveró que és també l’edil d’Esports, «sobretot de pares preocupats perquè els seus fills havien de passar per un camí que no reunia les condicions de seguretat òptimes».

Ara, la regidoria de Serveis Exteriors que gestiona Salva Tortajada, procedirà a il·luminar el camí de l’Arròs. A tal efecte, s’han efectuat proves amb fanals que funcionen amb energia solar les quals han donat un bon resultat.

«A més del ferm, teníem un greu problema amb la il·luminació, ja que sobretot en els mesos d’hivern quan fosqueja prompte, els usuaris que van al poliesportiu molts d’ells amb bicicleta havien de circular jugant-se-la», apunta Cerveró.

L’alcalde de Cullera, Jordi Mayor, ha visitat este matí els treballs i ha assenyalat que l’equip de govern havia adquirit el compromís de solucionar el problema «perquè érem conscients que l’accés al poliesportiu no podia seguir eixes condicions».

La màxima autoritat local destaca que «pas a pas estem arribant a totes les reivindicacions que durant dècades havien quedat oblidades en un calaix. L’ajuntament ha demostrat que la seua prioritat són les xicotetes grans actuacions que milloren el dia a dia del veïnat».

Reivindicacions del camp
Durant esta setmana també s’està procedint a l’asfaltat de l’un total de 4 quilòmetres de camins rurals per part de la regidoria d’Agricultura. Es tracta de vials que es trobaven en mal estat i les millores dels quals han sigut llargament reclamades pel sector agrari local.

Cerveró detalla que s’ha intervingut en els camins Xafarines, Pont Trencat, Peirat i  Molí Cremat, a més del referit camí de l’Arròs. Els treballs compten amb un pressupost de 92.000 euros finançats a través del Pla de Camins i Vials 2018-2019 de la Diputació de València.

Ajuntament de Cullera


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.