El Club de Tir amb Arc d’Almussafes es classifica per al Campionat d’Europa de clubs

El Club de Tir amb Arc d’Almussafes es classifica per al Campionat d’Europa de clubs
  • El torneig es celebrarà a la ciutat eslovena de Catez els dies 14 i 15 de setembre

El Campionat Europeu de Tir amb Arc de Clubs comptarà enguany amb representació almussafenya. Les arqueres Nerea López, María Gómez, Àngels Alcaraz i Yoli Lucha, del Club de Tir amb Arc d’Almussafes, estaran en aquesta prestigiosa competició que reuneix els millors equips del continent gràcies a la seua classificació el cap de setmana del 5 al 7 de juliol en les proves finals de la lliga nacional disputades a Madrid, que va reunir els 16 millors clubs del país.

La cita, prevista per al pròxim cap de setmana del 14 i 15 de setembre, se celebrarà a la ciutat de Catez, Eslovènia, convocatòria per a la qual les joves ja s’estan preparant al costat del seu entrenador, Marcos López.

“Serà una immillorable ocasió per a donar a conéixer el Club de Tir amb Arc d’Almussafes i la població”, assenyalen des de l’entitat, des de la qual es mostren satisfets dels resultats obtinguts en la Lliga Nacional de Clubs.

“Podem dir que s’han complit els objectius per a aquesta nova competició, en la qual per primera vegada una entitat de la Comunitat Valenciana ha participat amb tres equips d’arc recorb homes, dones i mixtos, enfrontant-se als millors conjunts d’Espanya”, asseguren.

L’equip femení, format per Nerea López, María Gómez i Àngels Alcaraz, que tenia com a capitana a Yoli Lucha, va aconseguir la cinquena plaça. El masculí, amb Víctor Lledó com a capità, va aconseguir la huitena posició amb Marcos López, Ferrán Rodrigo i Emi Lucha. Finalment, en la modalitat mixta, Nerea López i Emi Lucha, amb Yoli Lucha com a capitana, van aconseguir un sisé lloc.

Ajuntament d’Almussafes


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.