L’Ajuntament de Sueca també ofereix el servei d’ecoparc mòbil en les seues platges

L’Ajuntament de Sueca també ofereix el servei d’ecoparc mòbil en les seues platges
  • Durant l’estiu continuarà acudint tots els divendres a la plaça de l’Ajuntament

L’Ajuntament de Sueca ha adaptat el seu servei d’ecoparc mòbil durant l’estiu traslladant-lo a la zona marítima, amb l’objectiu d’afavorir el seu accés facilitant el reciclatge a aquelles persones que no disposen d’un vehicle per a acudir a l’ecoparc fix o que, per problemes d’horari o qualsevol altra circumstància, no poden utilitzar-lo.

Fins el mes de juny passat, els serveis de l’ecoparc mòbil es distribuïen per diferents zones del municipi tots els dimarts de cada mes, i els divendres s’oferia en la plaça de l’Ajuntament. A partir de juliol, el servei es trasllada a les platges de Sueca, concretament a Les Palmeres, via Sant Roc, els dies 23 de juliol i 20 d’agost; Bega de Mar, plaça de la Llibertat, 30 de juliol i 27 d’agost; Mareny Blau, passeig marítim, 6 d’agost i 3 de setembre; i La Llastra, plaça del Maestrat,13 d’agost; en horari d’11 a 13 hores.

Durant l’estiu, l’ecoparc mòbil igualment continuarà acudint tots els divendres a la plaça de l’Ajuntament. “Un dels objectius primordials del servei mòbil d’ecoparc és potenciar el reciclatge a través de la recollida selectiva de tots aquells residus domèstics no voluminosos que per la seua naturalesa no tenen cabuda en els contenidors tradicionals de recollida de fem”, ha assenyalat la regidora de Medi Ambient, Carmen Pérez.

Des d’este departament, es recorda als ciutadans que els residus que poden depositar en este vehicle itinerant són: aerosols i esprais, bateries i filtres d’automòbils, cartutxos d’impressora, oli d’automoció i oli vegetal usat, material electrònic (ordinadors, mòbils, monitors i impressores, entre altres), draps contaminants, envasos de productes químics, fluorescents i bombetes de baix consum, piles i bateries, restes de pintura, radiografies i xicotets electrodomèstics. El servei d’ecoparc mòbil va dirigit a particulars, empreses, comerços i establiments de la localitat.

Ajuntament de Sueca


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.