Intervenció de la Policia Local de Sueca en un possible cas de violència de gènere en la zona centre

Intervenció de la Policia Local de Sueca en un possible cas de violència de gènere en la zona centre
  • En altra actuació dels agents varen localitzar un conductor que quadruplicava la taxa d’alcoholèmia i infringia dues resolucions judicials, una que li prohibia conduir i l’altra d’allunyament al domicili de la seua exparella

Este cap de setmana, la Policia Local de Sueca ha hagut de redoblar esforços per a realitzar un gran nombre d’intervencions, la majoria d’elles per accident de trànsit. Des de la Regidoria de Seguretat Ciutadana es recorda que han de prendre’s totes les mesures de precaució possibles per a aconseguir reduir el nombre de sinistres al volant, sent la taxa 0 l’única segura a l’hora de conduir.

En este sentit, des de la Policia Local es realitzen durant l’estiu diferents accions preventives en la zona marítima. “En el que portem d’estiu, els efectius de la Policia Local de Sueca estan realitzant una important labor d’informació, col·laboració, prevenció i assistència a la ciutadania. Este model de policia pròxima és pel qual apostarem fermament. Tenim una plantilla compromesa i preparada que està plenament al servei de la gent”, ha assenyalat el regidor de Seguretat Ciutadana, Carlos Ramírez.

Segons xifres de l’Institut Nacional de Toxicologia i Ciències Forenses, un 43,4% dels conductors que van perdre la vida en 2018, havien consumit alcohol, drogues i/o psicofàrmacs. Esta realitat estadística s’ha reflectit en el nostre municipi, ja que durant el cap de setmana s’han registrat a Sueca diversos accidents.

En un d’ells, el conductor quadruplicava la taxa d’alcoholèmia i infringia, a més, dues resolucions judicials, una que li prohibia conduir i l’altra que li prohibia acostar-se al domicili de la seua exparella, víctima de violència domèstica.

Així mateix, els agents van haver d’intervindre també, dissabte passat, davant els avisos de diversos veïns per un possible cas de maltractament, esta vegada en la zona centre del municipi. Alertats pels crits d’una dona que s’escoltaven des del carrer, els veïns van avisar a la Policia.

Es van mobilitzar ràpidament quatre agents els quals, en observar signes evidents d’agressió, van detindre al presumpte responsable de forma immediata prestant assistència sanitària a la víctima. “Ens agradaria remarcar que qualsevol ciutadà, davant una situació d’emergència, no dubte a acudir a la Policia Local”, ha afirmat Ramírez.

Un altre dels motius de l’acció policial que ha requerit una especial intervenció, ha estat motivada per l’atac d’un gos de raça considerada perillosa. Es va procedir a la tramitació sanitària preventiva pertinent i, finalment, no es va haver de lamentar agressió a cap persona.

Ajuntament de Sueca


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.