CSIF adverteix de les altes temperatures que suporten els vigilants de seguretat de la Ford a Almussafes

CSIF adverteix de les altes temperatures que suporten els vigilants de seguretat de la Ford a Almussafes
  • El sindicat demana a la contracta m茅s mitjans de protecci贸 per als treballadors i una adaptaci贸 d’horaris

El sindicat CSIF alerta de temperatures de 35 i 40 graus que suporten els vigilants de seguretat de la factoria de la multinacional Ford situada a Almussafes. La central sindical reclama a l’empresa contractista del servei que proporcione els mitjans necessaris per a atenuar aquestes temperatures. De la mateixa manera, demana una adaptaci贸 d’horaris i recorda que existeix un conflicte col路lectiu interposat.

La Central Sindical Independent i de Funcionaris (CSIF) explica que aquests professionals, que constitueixen un col路lectiu d’uns 35 treballadors, han de portar jupetins reflectors amb escassa transpiraci贸 i no han rebut dotaci贸 b脿sica com a gorres. El sindicat assenyala, a m茅s, que malgrat realitzar la seua labor en alguns casos en punts fixos, com el pont sud, l’empresa no ha instal路lat ni p猫rgoles ni para-sols per a protegir-los i generar ombres, ni tampoc ha contemplat la necessitat cont铆nua d’hidrataci贸.

CSIF recorda, d’altra banda, que la precarietat d’aquests professionals s’agreuja davant el canvi d’horaris dut a terme per l’empresa, que els impedeix, en la pr脿ctica, utilitzar el servei d’autob煤s per a empleats de la factoria. Aquesta opci贸 s铆 que la tenien amb anterioritat i va motivar que l’empresa suprimira el complement per quilometratge que percebien.

La central sindical explica que existeix un conflicte col路lectiu interposat sobre aquest tema pel comit茅 d’empresa a causa de 鈥渓es diferents modificacions substancials d’horari que perjudiquen greument el col路lectiu de treballadors鈥. El sindicat insta a l’empresa Securitas Val猫ncia al fet que s’assega a negociar per a adaptar els horaris i millorar la protecci贸 dels professionals enfront de les altes temperatures.

CSIF


Deixa un comentari

El vostre correu electr貌nic no es publicar脿.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.