L’Slainte-Visit Cullera guanya el Trofeu Pirata Dragut després de remuntar posicions

L’Slainte-Visit Cullera guanya el Trofeu Pirata Dragut després de remuntar posicions
  • La plata va ser per al Barbablu del suecà Carlos Pavía i el bronze per al X-Tutatis de Luis Esperanza

L’Slainte-Visit Cullera dels germans Alejandro i Marcos Grau va tornar a imposar-se una vegada més en el mar, en concret, en el XVII Trofeu Pirata Dragut que es va celebrar dissabte passat al migdia en aigües de Cullera.

El segon lloc el va aconseguir el Barbablu del suecà Carlos Pavía i el tercer lloc va ser per al X-Tutatis de Luis Esperanza. D’aquesta forma, els dos primers llocs es van quedar a casa en ser vaixells del Club Nàutic de Cullera i el bronze es va anar per al RCN de Gandia.

La jornada es va caracteritzar per l’escàs vent, de 6 i 10 nusos. En la prova van participar 12 vaixells procedents de Cullera, Gandia, Oliva i Port Saplaya. El camp de regates va ser un triangle enfront de la badia de Cullera.

Per categories, en la classe 1 va véncer el Sarantín, seguit de Lasalada i el Constància II. En la classe 2 va guanyar el X-Tutatis i per darrere van quedar el Guaira i el Tourane. I en la classe 3 es va imposar l’Slainte – Visit Cullera, el segon va ser el Barbablu i el tercer l’Espitos Uno.

Des de l’Slainte-Visit Cullera es van mostrar satisfets amb aquesta nova victòria i més encara perquè, quan es va iniciar la prova, van eixir els últims. Però ja abans de creuar la primera balisa (que és la que determina la classificació general) van aconseguir situar-se al capdavant. I, encara que la segona balisa (la que determina la classificació en la categoria) la va creuar primer el Barbablu, aquest no va aconseguir traure’ls temps suficient per a guanyar en la seua classe.

Regata Copa del Rei – Mapfre
Ara la tripulació de l’Slainte-Visit Cullera té la vista posada en la famosa regata Copa del Rei – Mapfre, la més important de les que se celebren en territori espanyol. La mítica prova començarà dilluns que ve a Palma de Mallorca i serà la primera vegada que un veler de Cullera competeix en aquesta regata, en la qual es donen cita les tripulacions més professionals.

Club Nàutic de Cullera


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.