L’Ajuntament de Sueca condiciona solars per a ampliar l’aparcament en la platja

L’Ajuntament de Sueca condiciona solars per a ampliar l’aparcament en la platja

L’Ajuntament de Sueca, a través de les Regidories de Serveis Municipals i la responsable del Consell Agrari, estan duent a terme estos dies actuacions en la zona marítima de Sueca amb l’objectiu de netejar i condicionar diferents solars.

Es tracta d’unes accions molt reclamades pels veïns i visitants de diferents zones costaneres, amb les quals s’aconsegueix, al mateix temps, ampliar les zones d’aparcament públic. “Com sabem a l’estiu augmenta la població en la costa i havíem de trobar una solució als problemes d’aparcament. A més d’ampliar les places, estem condicionant estos solars, acabant amb la insalubritat i les males condicions que presentaven, beneficiant per tant als veïns i estiuejants de la zona”, ha explicat l’alcalde de Sueca, Dimas Vázquez. Les actuacions s’estan duent a terme en diferents zones de platja, com ara Fernandet o Motilla.

“Vam rebre les propostes dels veïns i, des de la Regidoria de Serveis Municipals, ens vam posar a treballar per a buscar altres zones d’aparcament. En Fernandet, per exemple, tindran cabuda uns 50 vehicles i, en Motilla, hem ampliat la capacitat del pàrquing existent en unes 15 o 20 places més”, en paraules del regidor de Serveis Municipals, Joan Carles Vázquez.

Per part seua, el regidor responsable del Consell Agrari, José Luis Ribera, ha volgut mostrar el seu agraïment a la junta de l’ens per prestar la seua col·laboració total per al condicionament d’estos terrenys. “Hi ha hagut una coordinació absoluta entre tots els departaments i esta actuació és la prova”, ha expressat Ribera.

L’alcalde ha explicat que, a causa de la recent incorporació del nou equip de govern, s’han hagut de dur a terme estos treballs d’ampliació d’aparcaments iniciat ja el mes de juliol, però que de cara al pròxim any “dins del pla de treball, tindrem tot previst i preparat perquè quan comence l’estiu estiga ja tot operatiu”.

Actuació pistes de petanca
El regidor de Serveis Municipals ha explicat també que han procedit a realitzar una actuació, conjuntament amb la Regidoria d’Esport, en les pistes de petanca situades en la zona de Palmeres. A causa del mal ús que es feia d’elles, utilitzades com a zona de “botelló”, i després de les queixes dels veïns, les pistes han hagut de ser delimitades amb tanques restringint així el seu ús únicament per a les persones que acudisquen a jugar a petanca. Els seus usuaris han mostrat la seua satisfacció pel resultat d’esta actuació.

Ajuntament de Sueca


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada