EUPV de Cullera demana a l’ajuntament una solució per als xiquets i xiquetes de l’Escoleta Sambori

EUPV de Cullera demana a l’ajuntament una solució per als xiquets i xiquetes de l’Escoleta Sambori

La coordinadora d’Esquerra Unida (EUPV) de Cullera, Mª Victoria Garcia Ferrer, ha  sol·licitat a l’ajuntament que busque solucions davant el tancament del centre i que done una eixida als pares i a les mares.

Des del col·lectiu d’Esquerra Unida de Cullera denuncien que davant el probable tancament del Centre d’Educació Infantil Sambori, per qüestions alienes als xiquets i xiquetes, molts pares i mares es trobaran el proper setembre sense lloc per a deixar als seus fills i a les seues filles.

Per a Mª Victoria Garcia “l’Ajuntament de Cullera ha de buscar una solució per a que aquests xiquets i xiquetes en setembre tinguen plaça en l’escoleta municipal. No seria raonable que es quedaren sense cap plaça i que l’Ajuntament es desentenguera”.

En aquesta línia, Garcia proposa a l’alcaldia que amplie les places en l’escoleta municipal per a donar cabuda a tots aquestos alumnes, “des d’Esquerra Unida sempre hem defensat l’escola pública i gratuïta i, en aquests moments, aquesta és la nostra prioritat. Per això, és necessari que es posen més recursos i que facen les reformes pertinents per adequar l’escola municipal i desdoblar, així, les aules, i més quan tots els anys es queden alumnes sense plaça”, conclou Mª Victoria Garcia.

Esquerra Unida (EUPV) de Cullera


 1. avatar

  No volem arreglos, ni vaig a entrar perquè no vull dur al meu fill a l’escola pública de 2 anys de Cullera, situada en un primer pis, vull que Sambori continue oberta, amb les seues treballadores, en les que també s’ha de pensar, en unes instal·lacions envidiables i que en realitat no tenen cap problema. Volem anar a Sambori, eixa va ser la nostra opció, la nostra decisió meditada, quan tenim altres opcions en taula, inclus la pública, i vam optar per Sambori per molts motius, motius que continien vigents. Volem sambori. #samborinotanca.

  Reply
  • avatar

   No volem arreglos, ni vaig a entrar perquè no vull dur al meu fill a l’escola pública de 2 anys de Cullera, situada en un primer pis, vull que Sambori continue oberta, amb les seues treballadores, en les que també s’ha de pensar, en unes instal·lacions envidiables i que en realitat no tenen cap problema. Volem anar a Sambori, eixa va ser la nostra opció, la nostra decisió meditada, quan tenim altres opcions en taula, inclus la pública, i vam optar per Sambori per molts motius, motius que continuen vigents. Volem sambori. #samborinotanca.

   Reply
 2. avatar

  Per favor, no podem deixar al carrer a més de 70 xiquets i xiquetes a setembre. .. Necessitem Sambori, un poble tant bo com és Cullera, necessita una bona escola infantil i aquesta ho és, per tant, feu el que siga necessari per a que Sambori no tanque… Molts pares i mares estarán encantats de poder seguir treballant… Pel contrari, si tanqueu Sambori, ja no hi ha cap pla¢a a Cullera, ja no podríem treballar per cuidar als nostres fills, ni pagar res el que tením la obligació de pagar.

  Un poble está per a tot, així que demostré-ho i feu el possible per a que els ciutadans estiguen satisfets.

  Un salut.

  Reply

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.