La Unión, el tribut ‘Queen Forever’ i un festival de DJ’s posen ritme aquesta nit a les festes d’Almussafes

La Unión, el tribut ‘Queen Forever’ i un festival de DJ’s posen ritme aquesta nit a les festes d’Almussafes
  • L’obertura de portes, que es realitzarà per l’accés que dóna a l’Avinguda de la Foia, es portarà a terme a les 23 hores

La música protagonitza hui, divendres 19 de juliol, l’agenda festiva d’Almussafes. Èxits com a ‘Lobo hombre en París’, ‘Falso amor’, ‘Sildavia’ o ‘Vuelve el amor’ sonaran en l’escenari de la Pista Polivalent de la localitat durant el concert que el conegut grup espanyol La Unión oferirà a partir de les 00.00 hores per al públic almussafeny.

“Enguany hem triat per al concert de festes un grup que va marcar tota una època, que agrada a persones de diverses generacions i que es caracteritza per presentar cançons molt ballables amb les quals considerem que la ciutadania gaudirà molt”, ressalta la regidora de Festes, Mar Albuixech.

Des que es va iniciar en la música en 1984, el trio format actualment per Rafa Sánchez, Luis Bolín i Mario Martínez ha editat prop de vint discos i promocionat al voltant de 50 senzills. Durant la seua trajectòria han distribuït més de tres milions de discs, vendes per les quals van rebre en 2006 un doble disc de diamant. El seu èxit també es reflecteix en els múltiples discos multiplatí, platí i or que han recollit amb diversos àlbums.

El cartell de la vetlada inclou també l’espectacle ‘Queen Forever’, a càrrec d’una banda tribut a Fredy Mercury, Bryan May, Roger Taylor i John Deacon, i un festival de DJ’s en el qual Dani Moreno ‘El Gallo’, locutor dels 40 Principales, farà saltar als més festers amb una sessió de música que s’allargarà fins a les 6 hores. L’entrada al recinte, que obrirà les seues portes a les 23 hores, es realitzarà per la porta situada en l’avinguda de la Foia.

“Animem tant a la ciutadania almussafenya com de municipis de l’entorn a acostar-se al recital per a viure amb nosaltres una nit molt especial en la qual l’objectiu és gaudir, divertir-se i compartir moments d’alegria al costat de conveïns i amistats, afirma Albuixech en nom de la corporació local.

Ajuntament d’Almussafes


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.