El Perelló posa en marxa la campanya de sensibilització i conscienciació ‘Juga net’

El Perelló posa en marxa la campanya de sensibilització i conscienciació ‘Juga net’

L’Ajuntament del Perelló ha posat en marxa este dijous una ambiciosa campanya, amb el títol “Juga net”, la qual té per objectiu la sensibilització i conscienciació del ciutadà en la importància de cuidar l’entorn a través de xicotetes accions que ajuden el manteniment de la neteja en el nucli urbà de la població i la seua platja.

“La campanya està pensada per a incidir en les actuacions quotidianes que poden realitzar els ciutadans i ciutadanes amb la finalitat de cuidar la imatge i la qualitat de vida al Perelló. Volem aconseguir la implicació de tots en la neteja i la conservació del poble, perquè és tasca de tots. Serà la suma d’estos xicotets gestos anònims la que ens ajude a complir l’objectiu. És molt més important no embrutar que haver de sufragar les conseqüències de conductes desconsiderades”, ha assenyalat l’alcalde del Perelló, Juan Botella.

Alguns dels exemples que recull esta iniciativa consisteixen en: la utilització de papereres, la cura del mobiliari urbà, la recollida dels excrements de les mascotes, respectar l’horari establit per a tirar el fem o la importància del reciclatge separant els residus.

En definitiva, accions simples i a l’abast de tots que poden redundar de manera molt significativa en benefici de tota la població. Per a això, l’Ajuntament vol arribar al major nombre de veïns a través d’esta campanya que comprén cartelleria, díptics, marxandatge, xarxes socials i premsa.

Ajuntament del Perelló


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.