El Departament de Salut de la Ribera destina més de 3,4 milions d’euros als plans de vacances i reforços d’estiu

El Departament de Salut de la Ribera destina més de 3,4 milions d’euros als plans de vacances i reforços d’estiu
  • Una trentena de professionals més reforçaran els centres de salut de les zones de platja i del Marquesat

El Departament de Salut de la Ribera ha destinat este estiu més de 3,4 milions d’euros per atendre les substitucions de vacances del personal sanitari i els professionals de reforç desplegats a les zones de major afluència turística.

En este sentit, cal destacar la contractació de 30 professionals de reforç, entre ells 7 metges, per atendre els centres de salut de les zones de platja i de la zona del Marquesat, un esforç de contractació que ve a pal·liar les deficiències que es produïen en anys anteriors a l’arribada de la gestió pública directa al Departament de Salut.

Així, a la zona bàsica de Cullera, i tal com ja es va fer l’estiu passat, es manté obert el consultori del Racó fins al 6 de setembre, amb servei sanitari d’Infermeria tots els dies de 8 a 15 hores, i de metge els dilluns, dimecres i divendres, de 12:30 a 15 hores.

Per la seua banda, el consultori Oasis es manté obert en horari de matí i vesprada (fins a les 22 hores) de l’1 de juliol al 6 de setembre i en horari de matí (fins a les 15 hores), del 9 al 30 de setembre, mentre que el consultori del Mareny de Sant Llorenç té consulta d’Infermeria tots els dilluns de 8 a 9 hores.

Pel que fa a la zona bàsica de Sueca, el consultori del Perelló, a més de l’atenció ordinària de 8 a 15 hores, amplia el seu horari a la vesprada, entre les 15 i les 22 hores i obre els caps de setmana entre les 8 i les 22 hores fins al dia 8 de setembre, tant en atenció mèdica com a infermera.

Així mateix, es mantenen oberts els consultoris del Mareny de Barraquetes, amb atenció mèdica i d’Infermeria de dilluns a divendres, de 8 a 15 hores, i Mareny Blau, amb assistència mèdica i infermera els dimecres i divendres, de 8 a 10 hores.

Pel que fa a la zona del Marquesat, s’ha previst que dispose de servei mèdic i d’Infermeria de 8 a 21 hores, els mesos de juliol i agost.

Departament de Salut de la Ribera


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.