Les comissions de Favara guanyen el tercer Campionat Faller de Futbol7 de la Ribera Baixa

Les comissions de Favara guanyen el tercer Campionat Faller de Futbol7 de la Ribera Baixa

El poliesportiu del Perell贸 va acollir divendres a la nit el Tercer Campionat de Futbol7 de la Ribera Baixa, organitzat conjuntament per les juntes locals de Sueca i Cullera. Deu van ser els equips participants: les falles Poble Vell, Avinguda d’Espanya i Che Collons de Sueca, Passeig-Mercat, Ta眉t i Raval de Sant Agust铆 de Cullera, Poble de Riola, Foc i Tradici贸 de Fortaleny, Vila i Honor de Corbera i Favara.

Aquesta tercera edici贸, tamb茅 es va realitzar en horari nocturn, per alleujar el calor de les dates en que s’organitza, com ja es va fer l’any passat amb gran acceptaci贸 dels participants, i varen estar presents Bernardo Garrig贸s, President de la Junta Local Fallera de Sueca, Carlos Ferrer, vicepresident primer, Elena Melero, delegada d鈥檈sports i Raquel Fenollar, vicepresidenta tercera de l鈥櫭爎ea d鈥檈sports de la Junta Local Fallera de Cullera, Gema Navarro, regidora de festes de l’ajuntament de Sueca, Celia Beltr谩n, regidora d’esports de l’ajuntament de Sueca, Juan Botella, alcalde de El Perell贸 i Oscar Torrado, regidor d’esports de l’ajuntament de El Perell贸.

Aix铆 mateix presenciaren l’acte inaugural les Falleres Majors de Sueca, Helena i Alicia, -les quals feren el 鈥渟aque d鈥檋onor鈥- i les seues Corts d’Honor.

Fou el combinat de jugadors de les falles de Favara el que es va imposar en la final, els segons classificats foren la falla Raval de Sant Agust铆 de Cullera, tercers la falla Ta眉t de Cullera, i quart classificat la falla Poble Vell de El Perell贸.

El trofeu al porter menys golejat fou per a David Femenia, de la Falla Raval de Sant Agust铆 de Cullera i el m脿xim golejador del torneig fou Josep Aranda de la Falla Che Collons de Sueca.

JLF de Sueca


Deixa un comentari

El vostre correu electr貌nic no es publicar脿.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.