‘Mulla’t pel Xúquer’, el ‘Big Jump’ de la Ribera, se celebra dissabte a l’assut d’Antella

‘Mulla’t pel Xúquer’, el ‘Big Jump’ de la Ribera, se celebra dissabte a l’assut d’Antella
  • Xúquer viu convoca un any més l’acte que reivindica l’ús dels rius per al bany amb l’emergència climàtica com a teló de fons

Aquest dissabte 13 de juliol Xúquer Viu celebrarà per 15é any consecutiu el Dia de Bany en els Rius, el Big Jump, una activitat que se celebra en diversos països europeus per a demanar la recuperació dels ecosistemes aquàtics.

El Mulla’t tindrà lloc enguany les 12:00 del matí a l’Assut d’Antella, on després de la lectura del manifest i la foto de rigor, els participants prendran el bany al Xúquer, en un tram en el que e riu gaudeix d’una excel·lent qualitat. En acabar l’organització ha previst una picadeta per a refrescar el matí.

Xúquer Viu celebrarà el proper divendres 19 de juliol, el tradicional Sopar i Festa de Xúquer Viu a la localitat de Manuel. En el transcurs d’ella s’atorgaran els premis “Aigua Clara” i “Tarquim Pudent”.

L’actuació musical anirà a càrrec del cantant de l’Alcúdia Jonatan Penalba que presentarà el seu treball “De soca-rel”.

Xúquer Viu


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada