‘Monday Rock’ duu els més clàssics a l’esplanada del Centre Cultural d’Almussafes

‘Monday Rock’ duu els més clàssics a l’esplanada del Centre Cultural d’Almussafes
  • Els components de la banda, en la qual hi han músics de la localitat, van actuar el passat dijous 4 de juliol en un nou lliurament de ‘Nits amb la Cultura’

El passat dijous 4 de juliol, els aficionats al rock d’Almussafes van tindre l’oportunitat de gaudir d’un concert d’aquest gènere a l’esplanada del Centre Cultural de la població. ‘Nits amb la Cultura’, títol en el qual s’engloben les propostes musicals, literàries i teatrals oferides per l’Ajuntament al llarg de la temporada en la cafeteria d’aquesta infraestructura municipal, va tornar a la localitat amb una nova activitat, en aquest cas celebrada aprofitant l’arribada de les festes patronals.

Seguint l’estructura habitual del programa, a les 21.30 hores es va dur a terme un sopar de baix braç, per al qual era necessari inscriure’s prèviament en l’establiment. Amb els tres euros del tiquet, es van servir les begudes i les ensalades, i algunes persones van optar també per demanar els entrepans en el local. Desenes d’almussafenys, molts d’ells assidus a ‘Nits amb la Cultura’, es van donar cita en aquest espai per a tornar compartir una vetlada en la qual van sonar alguns dels temes rock més emblemàtics de la història.

A les 22.30 hores va començar el recital, al qual es va poder assistir de manera gratuïta. El grup ‘Monday Rock’ va desplegar tot el seu talent a l’aire lliure al ritme de cançons de bandes com The Beatles, Creedence, Blues Brothers, Gary Moore, Rollings Stones o Metallica, fent recordar al públic èpoques passades i alçant-lo de les seues cadires en alguns moments de l’actuació.

“Sens dubte és el fermall perfecte a la temporada de ‘Nits amb la Cultura’ que conclou ara i que tornarà amb l’inici del nou curs. Són trobades senzilles caracteritzades per un ambient agradable i per les ganes d’alimentar la inquietud de la ciutadania per les més variades formes d’expressió artística. En aquest cas, crec que al públic li ha agradat molt el concert de ‘Monday Rock’ i prova d’això són les seues reaccions durant aquest”, assenyala el regidor de Cultura, Alex Fuentes, qui aprofita per a “agrair el suport i la col·laboració de les associacions en l’organització d’aquestes vetlades”.

‘Monday Rock’
El grup ‘Monday Rock’ va nàixer al setembre de 2016 i des de llavors ha realitzat ja una desena d’actuacions en localitats com Almussafes, Benifaió, Picassent, Vilamarxant i l’Escorial, així com diversos intercanvis musicals amb altres grups, com ‘Riber Som’ o ‘Rocking Viernes’.

Entre els seus huit components es troben els almussafenys Ramón Duart, enginyer de professió (guitarra rítmica) i Javier Novella, militar (guitarra polivalent). Així mateix, també formen part de la formació Vicente Cuevas (baix) i Jesús Sánchez (guitarra solista), tots dos de Benimaclet, Víctor Alarcón (guitarra solista), de Marxalenes, Jorge Garau (bateria), d’Osca, Vicente Alepuz (veu i guitarra), de Benifaió, i Ramón Blesa (veu i cors), de València. Tal com expliquen ells mateixos, “el nom del grup es deu al dia de la setmana en el qual, ploga o trone, el grup es reuneix per a assajar”.

Ajuntament de Sueca


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada