El suecà Pepe Segarra Carlos s’imposa en la modalitat olímpica del Triatló de Castelló

El suecà Pepe Segarra Carlos s’imposa en la modalitat olímpica del Triatló de Castelló
  • Més de mil esportistes han participat a Castelló Triatló amb nombroses novetats entre les quals destaca les participacions en parelles masculines, femenines i mixtes

El Camp de Futbol Javier Marquina, per segon any consecutiu ha acollit a la primera seu del circuit Mediterrània Triatló. Castelló Triatló és un triatló multiprova on ens trobem distància olímpica, sprint i supersprint; amb la possibilitat de participar en parelles tant mixtes com del mateix sexe en les distàncies de sprint i supersprint, com a novetat d’enguany.

dones-triatlo-castello-2019El dissabte 6 de juliol, va ser el torn dels més xicotets. Més de 200 escolars es van reunir en la localitat de Castelló de la Plana per a disputar un aquatló puntuable per als Jocs Esportius Vialterra de la Comunitat Valenciana. A més durant tot el cap de setmana s’ha pogut gaudir de la zona de Minitriatló, promocionada per la Fundació Trinidad Alfonso, zona amb activitats relacionades amb el triatló on els més xicotets han pogut conéixer més l’esport.

A la vesprada els triatletes van començar a acostar-se al camp de futbol per a realitzar la recollida de dorsals de les proves del diumenge, on a més han pogut gaudir de la zona d’expositors, la qual es va mantindre el diumenge també.

Castelló Triatló ha donat el seu tret d’eixida a les 8 del matí amb la distància olímpica, la distància més llarga de tot el circuit. Els participants havien de completar 1500m de natació, 40km de ciclisme finalitzant amb 10km de carrera a peu.

En la distància olímpica ha finalitzat en primera posició va finalitzar Pepe Segarra Carlos i en les dones Salut Borràs Guitart. En segona posició Francisco Rodríguez Sabater i Selene Cuenca Peris. En tercera posició Javier Andrés de la Esperanza i Tania Martínez Gual

A les 9:45h, ha estat el torn del sprint on més de 380 participants van realitzar 750m de natació, 20km de ciclisme i 5km de carrera a peu, la qual comptava amb 4 eixides i una 5a eixida reservada per a les parelles els quals van realitzar tots els segments junts.

En la distància de sprint ha finalitzat en primera posició en dones Sandra Grans Segrera i Adrián Ivars Ivars en masculins. En segona posició Belén Baidez Cuenca i Esteban Ortuño Meseguer i en tercera posició Elena Escolar Saval i Carlos Cabrera López.

L’última distància a participar ha estat el supersprint, distància curta però intensa, amb 350m de natació, 10km de ciclisme i 2,5km de carrera a peu. A les 10.25 entraven els primers triatletes a l’aigua. On també vam poder gaudir de la modalitat per parelles amb totes les seues variants on molts participants van debutar en el món del triatló.

Finalment, després d’una àrdua i emocionant competició va finalitzar en primera posició Elena Antón *Liñán i David Ferrer Folgado. En el segon lloc del podi Patricia Martínez Mulas i Jorge Navarro Casañ i finalment en tercera posició Carmen Montes Campos i Antoni Guardiola Pérez.

En la pàgina web de Mediterrània Triatló es poden veure tots els resultats segons categories i distàncies.
A les 12 del migdia es va procedir al lliurament de premis de cada categoria i distància.

Enguany hem pogut gaudir de tota la competició via streaming a través de les pàgines de YouTube i Facebook de Mediterrània Triatló perquè tothom poguera gaudir d’aquesta emocionant competició.

Mediterrània Triatló 2019 no acaba ací, el 13,15 i 16 de setembre serà el torn de València Triatló; i el 28 i 29 de setembre serà l’última parada d’aquest circuit a les províncies de la Comunitat Valenciana. Serà a Alacant Triatló 2019 on serà el lliurament d’un premi especial per a tots els participants en el repte 3x3x3, participants en les tres seus de Mediterrània Triatló.

FTCV


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada