La Guàrdia Civil reforça els serveis de costa i aeroports amb efectius de la Gendarmeria Nacional francesa

La Guàrdia Civil reforça els serveis de costa i aeroports amb efectius de la Gendarmeria Nacional francesa
  • S’han implantat patrulles mixtes en tasques de vigilància i atenció al turista a la província de València

gendarmes-guardies-civils-estiu_1

Passeig marítim de Cullera

Un any més i a causa dels bons resultats que es van tindre el passat estiu, des de mitjans del mes de juliol i durant l’època estival, prestaran serveis conjunts formant part de patrulles mixtes internacionals amb membres de la Guàrdia Civil i de la Gendarmeria Nacional francesa.

Aquests serveis s’emmarquen en el Pla Turisme Segur, posat en marxa per la Secretària d’Estat de Seguretat i consisteixen en vigilància de les zones amb afluència turística de la província de València, amb l’objectiu d’incrementar la seguretat ciutadana i impulsar la cooperació internacional de la lluita contra una delinqüència global.

Aquest tipus de serveis també s’estan realitzant en altres zones espanyoles com Illes Balears, Illes Canàries, Andalusia i Galícia amb cossos policials procedents de Portugal, Itàlia i Alemanya a més dels ja citats gendarmes procedents de França.

L’objecte principal d’aquestes patrulles mixtes és prestar una major atenció policial especialitzada al col·lectiu de turistes pertanyent al país d’origen dels policies, sota la direcció del component de la Guàrdia Civil que compon la patrulla.

A la província, durant l’època estival realitzaran serveis en llocs estratègics (platges, urbanitzacions, hotels, etcètera) de la demarcació territorial de la Guàrdia Civil.

Els resultats no s’han fet esperar i en els pocs dies que aquestes patrulles estan funcionant, han sigut molt ben acollides de nou pels ciutadans francesos i italians, que s’han vist gratament sorpresos per aquesta iniciativa.

O.R.


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada