Avís taronja a la Ribera Baixa per a dissabte i diumenge per altes temperatures

Avís taronja a la Ribera Baixa per a dissabte i diumenge per altes temperatures

L’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet) ha activat l’avís taronja per altres temperatures des del migdia de dissabte fins a les 21 hores; i en el mateix horari per diumenge. Aquesta alerta afecta la Ribera Baixa com es pot apreciar als mapes.

Els termòmetres podran arribar a 39 graus en el primer dels casos; i a 40 en el segon. Aquests extrems es podran veure més reduïts a la zona costanera per efecte de les brises marines. La probabilitat de què açò es produïsca és d’un 40%-70% segons l’Aemet, institució pública que ha llançat un avís especial.

Els avisos també són per vent i possibles tempestes en comarques veïnes. Per a més detalls es pot consultar el web de l’Aemet. Per a dilluns s’espera sol de matí i ruixats de vesprada i a poqueta nit. Açò serà més probable a les comarques valencianes de l’interior tot i que els aiguats també podran arribar la costa.

RBi


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada