L’Ajuntament de Sueca obre el termini per a sol·licitar les beques de campaments d’estiu

L’Ajuntament de Sueca obre el termini per a sol·licitar les beques de campaments d’estiu
  • La modificació dels criteris econòmics que es tindrà en compte enguany permetrà beneficiar un major nombre de participants en aquestes ajudes

A partir de dijous 3 de juliol, tota aquella família interessada podrà sol·licitar una de les beques que concedeix la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Sueca per a assistir als campaments d’estiu organitzats per les associacions juvenils integrades en el Consell de la Joventut. Aquestes beques estan dissenyades perquè els menors que tinguen dificultats de caràcter econòmic, social o familiar puguen assistir als campaments.

Enguany, les quantitats de les beques que es concediran a les famílies que les sol·liciten seran superiors a les d’altres edicions i sent de 150 i 80 euros, segons les consideracions oportunes en la baremació de punts. Per a ser beneficiaris, els menors hauran d’estar empadronats en Sueca, tant ells com els seus pares o tutors, i s’haurà d’estar al corrent en les obligacions tributàries.

La modificació dels criteris econòmics que en compte enguany l’Ajuntament per a la valoració de les beques permetrà que es beneficien un major nombre de participants que vulguen sol·licitar les beques de campament. Altres requisits que es tindran en compte a l’hora de la baremació de punts seran: la renda anual; nombre de fills; circumstàncies especials o socials, com ara discapacitats, separacions conjugals dels pares, orfandat, etc.; i altres com que participen en el campament dos germans o més.

Les beques del 2019 estan destinades per als campaments d’estiu organitzats per:

  • Júniors MD El Carmen (de 31 de juliol al 15 d’agost). Campament en Otero de Curueño (León), per a xiquets/es d’entre 8 i 17 anys
  • Júniors MD Sant Pere (del 3 al 15 d’agost). Campament: Alta-Lai, Casillas de Ranera (Cuenca), per a xiquets d’entre 7 i 16 anys.
  • Club d’Esport de Muntanya i Escalada Sutrail (del 5 al 14 de juliol). Campament “Las Truchas”, Mosqueruela (Teruel), per a xiquets d’entre 8 i 16 anys.

Podeu consultar al web de l’Ajuntament (www.sueca.es/val/educacio/notification/beques-campament-2019) tota la informació corresponent a preus dels campaments, així com l’anunci complet i la instància corresponent. El termini per a sol·licitar les beques comprén del dia 3 fins al 17 de juliol. Les sol·licituds de beques es presentaran en el Registre General d’Entrada de l’Ajuntament de Sueca, en horari de 9:00 a 14:00 hores.

Ajuntament de Sueca


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada