El turisme de Cullera es manté ben ferm durant un bon mes de juny

El turisme de Cullera es manté ben ferm durant un bon mes de juny
  • La mitjana d’ocupació s’acosta al 70% amb allotjaments que fregaren el ple

El turisme de Cullera manté el pols en l’inici de la temporada alta. L’ocupació al juny va fregar el 70% en un mes en què tradicionalment la segona quinzena —coincidint amb les vacances escolars– sol ser més forta. La xifra és similar a la de l’any passat quan es va registrar el millor juny de la sèrie històrica.

Els que millors xifres aconseguiren foren com sol ser habitual els hotels amb alguns locals que fins i tot en la segona quinzena van arribar al 95% d’habitacions reservades. En la majoria dels casos es van superar el 70% de reserves.

Pel que respecta als apartaments reglats, més de la meitat de les places van estar ocupades durant tot el mes, arribant en la segona quinzena a aconseguir algunes empreses el ple total mentre que altres es van moure entre el 70 i el 80%.

Com a hostals i pensions de la zona de Sant Antoni van cobrir el 100% de les places, encara que en este cas els llits disponibles són menors.

Amb tot, els caps de setmana, el ple a la ciutat va ser pràcticament absolut, segons ressenyen la majoria d’allotjaments.

Caps de setmana bons
Des de l’hostaleria també s’ha treballat a un bon ritme, especialment durant la segona quinzena i en caps de setmana, apunten des de l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de Cullera i la Ribera Baixa.

Des de la festivitat de Sant Joan, quan es va aconseguir una xifra de visitants important en ser dilluns 24 festiu i haver-hi un pont, l’afluència de gent ha sigut constant, atreta sobretot pel bon temps que ha permés gaudir de les millors platges de la Comunitat Valenciana.

La nova regidora de Turisme, Débora Marí, s’ha mostrat satisfeta perquè el principal sector econòmic del municipi està demostrant la seua «fortalesa» com a generador de riquesa i ocupació en la localitat.

Marí destaca que si bé durant els últims anys s’han aconseguit resultats que en alguns casos han sigut històrics, «el potencial de creixement de Cullera continua sent molt gran». Per això, des de la regidoria es treballa ja en l’elaboració d’un pla director a 10 anys vista que marque el full de ruta que vol seguir el turisme cullerenc.

Respecte al mes de juliol que ara comença, Débora Marí ha posat en valor que enguany la ciutat comptarà novament amb una àmplia oferta d’activitats dirigida a tots els públics que fins i tot serà major que la de l’any passat.

A més, destaca la possibilitat este estiu de comprar paquets turístics a través de la web www.culleraexperiences.com on el visitant pot trobar experiències de tota mena, una acció en la qual Cullera és pionera a la província de València.

Ajuntament de Cullera


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.