Gala, comiat i lliurament de Joies de la Junta Local Fallera de Sueca

Gala, comiat i lliurament de Joies de la Junta Local Fallera de Sueca

Dissabte passat i al cau de la falla Avda. 18 de Juliol, ple de gom a gom, es va realitzar l’acte de comiat de les Falleres Majors de Sueca 2019 i la imposició de les Joies a les Falleres Majors i les seues Corts d’honor per a les falles 2020.

A l’acte, que va estar presidit pel president executiu de la Junta, Bernardo Garrigós, i pèl president nat i alcalde de la ciutat de Sueca, Dimas Vázquez, van assitir quasi tres-centes persones -representants i fallers de les falles de Sueca, El Perelló i Mareny de Barraquetes-, amics i familiars que volgueren recolzar així la festa de les falles i les seues màximes representants.

Començà l’acte amb el comiat de Zaida i Andrea -Fallera Major i Fallera Major Infantil de Sueca de l’any 2019-, que molt emocionades dedicaren paraules d’agraïment a tot el col·lectiu faller, que s’alçà en peu per a acomiadar-les.

Després va ser el moment de les que van a ser les noves representants de les festes falleres. Una a una pujaren a l’escenari les components d’ambdós Corts d’Honor on se’ls va fer imposició de la Joia -que les acredita com a màximes representants de la festa fallera quant no van vestides amb la indumentària valenciana- i després foren Helena -Fallera Major Infantil de Sueca 2020- i Alicia -Fallera Major de Sueca 2020- les que pujaren a l’escenari per rebre de mans del president executiu de la Junta Local Fallera i de l’alcalde de la ciutat aquesta distinció.

Finalitzà la gala amb unes paraules de la regidora de festes, Gema Navarro, i de l’alcalde de la ciutat, Dimas Vázquez, i el tradicional brindis.

JLF de Sueca


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada