El PSOE d’Almussafes aparta a l’oposició del consell d’administració de l’empresa pública

El PSOE d’Almussafes aparta a l’oposició del consell d’administració de l’empresa pública
  • Des de Compromís afirmen que els socialistes perpetuen “la falta de transparència dificultant la fiscalització en la gestió”

Un dels punts de l’ordre del dia de la Junta General de l’Empresa Municipal Pública de Serveis d’Almussafes (EPSA) ha sigut eliminar els representants de l’oposició del Consell d’Administració, del qual formaven part des de la constitució de l’empresa pública.

Fent ús de la majoria absoluta han votat per fer fora als representants de Compromís i del PP del Consell d’Administració. Per als socialistes sobren membres en el consell d’administració, i precisament eliminen als representants dels partits de l’oposició. Els estatuts estableixen que el nombre màxim de representants en el Consell d’Administració és de 9 membres. Amb aquesta decisió el consell passa a tindre només 4 membres exclusivament representants del PSOE.

Cal afegir, que els membres del consell no reben cap retribució per assistència, i per tant no suposen cap cost per a l’erari. Amb el qual l’única explicació possible és evitar que l’oposició no estiga informada del que allí es decidisca.

En paraules de la portaveu de Compromís, Lourdes Moreno, “És un fet sense precedents i es tracta d’una maniobra política per a dificultar la fiscalització de l’empresa pública per part de l’oposició. No oblidem que l’empresa pública es finança amb els diners de tots els veïns i veïnes, i per tant és fonamental que tots els grups estiguen representants en el seu Consell, contràriament pensem que tracten d’amagar totes les actuacions que volen fer durant els pròxims quatre anys”.

Compromís per Almussafes


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada