La Policia Local de Sueca renova la seua flota amb un nou automòbil híbrid

La Policia Local de Sueca renova la seua flota amb un nou automòbil híbrid
  • La incorporació del vehicle s’ha fet mitjançant d’un rènting

vehicle-hibrid-sueca_2L’Ajuntament de Sueca va presentar divendres la incorporació del nou vehicle híbrid a la flota de la Policia Local, que permetrà reduir la contaminació, així com disminuir de manera considerable els costos del combustible.

La presentació ha comptat amb l’assistència de l’Alcalde Dimas Vázquez, el regidor de Policia Local i Protecció Civil, Carlos Ramírez i Juan Bautista Torro, Intendent Cap de la Policia Local de Sueca.

Actualment la flota policial compta amb tres vehicles de rènting, però aquest vehicle és el primer híbrid. Entre les característiques del vehicle com a novetat, compta amb la millora d’una pantalla i panel lluminós per emetre missatges, amb la qual compten els vehicles de trànsit.

Aquesta incorporació dels cotxes policials amb un sistema de rènting es realitza perquè els vehicles de la flota de policia són utilitzats les 24 hores del dia, els 365 dies de l’any, i això suposa un desgast prou continuat d’aquests i un cost elevat en les reparacions i el combustible.

La compra d’un vehicle propietat de l’Ajuntament, amb les característiques necessàries i amb la utilització diària que acostumen aquests cotxes, suposaria al cap de 3 anys uns costos de reparacions molt elevats. D’aquesta manera, mitjançant el rènting, es pot adquirir un nou vehicle cada tres anys.

En aquest cas la licitació que s’ha realitzat és de 36 mesos i en concret aquest automòbil que s’ha canviat a través de l’empresa de lloguer i rènting Transtel SA ha estat un Kia Niro híbrid.

Ajuntament de Sueca


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada