Recepció de la Corporació municipal a les màximes representants de les falles de Sueca de 2020

Recepció de la Corporació municipal a les màximes representants de les falles de Sueca de 2020

Les Falleres Majors de Sueca i les seues Corts d’Honor, el president i els membres de la Junta Local Fallera, acudiren el dijous 27 de juny, al consistori municipal per presentar a l’alcalde i als regidors de l’Excel·lentíssim Ajuntament de Sueca, a les que seran les màximes representants de les festes josefines per al proper exercici faller.

Una a una van fer acte de presència al saló de Plens tant les sis components de la Cort infantil com les sis components de la Cort major, després la secretària de la Junta Local Fallera -Lorena Sendra- nomenà Helena Mompó Sanseloni -Fallera Major Infantil de Sueca- i Alicia Falcó Aguado -Fallera Major de Sueca- que feren la seua aparició al Saló de Plens.

Ambós dedicaren unes paraules a tots els presents, després Bernardo Garrigós -President de la Junta Local- va fer entrega de una còpia de la documentació per a les falles 2020. Gema Navarro -regidora de festes- va dirigir unes paraules a tots els assistents.

Per a finalitzar l’acte, Dimas Vázquez -Alcalde de Sueca- prengué la paraula per donar l’enhorabona a les components de les dos Corts d’Honor, així com a Alicia i Helena i els desitjà unes bones falles i que les gaudeixquen al màxim.

Pròximament les Falleres Majors i les seues Corts d’Honor seran presentades també a les autoritats dels Ajuntaments de El Perelló i el Mareny de Barraquetes.

JLF de Sueca


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.