Cullera inclou rutes turístiques del castell, passejos amb barca i orxata també en anglés

  • Entre els protagonistes del circuit ‘Història i llegendes de Cullera’ es troben el pirata Dragut, el lloctinent Barbaroja, el Rei En Jaume I, les Reines Mores, Sant Vicent i el Cid

visita-guiada-castell-cullera

Visita guiada al castell

A partir del 2 de juliol els turistes i visitants de Cullera també podran gaudir de rutes turístiques guiades en anglés, una aposta del municipi per internacionalitzar els seus itineraris i acostar-los a visitants de tot el món.

A més, Cullera inclou per primera vegada el Castell, passejos amb barca i orxata en les rutes i augmenta la seua durada fins a les dues hores i mitja, informen des de la regidoria de Turisme dirigida per Débora Marí.

Fins al moment la localitat oferia rutes solament en castellà pel centre històric, sobretot en la part plana de la ciutat, i la seua durada es limitava a un màxim d’una hora i mitja.

Ara, el ventall de possibilitats per a conéixer els encants del municipi s’amplia també a un públic que cada vegada creix més, el turista estranger que en els últims anys ha representat el 33 % dels visitants.

Històries i llegendes
Les opcions d’estes rutes en espanyol i anglés són vàries. Una d’elles és la ruta ‘Història i llegendes de Cullera’, amb un itinerari més desenfadat acompanyat per relats històrics, llegendes i anècdotes que han estat presents en la població des de temps immemorials. Entre els protagonistes del circuit es troben el pirata Dragut, el lloctinent Barbaroja, el Rei En Jaume I, les Reines Mores, Sant Vicent Màrtir i el Cid.

Este itinerari té una durada de dos hores i mitja i està pensat per a grups de 6 a 24 persones. El recorregut inclou una visita al Castell, la baixada pel Calvari i el barri del Pou, una visita als refugis de la Guerra Civil, al Mercat i per a acabar, orxata refrescant.

Mercaders del Xúquer
L’altra opció és la ruta dels Mercaders del Xúquer, amb un recorregut més seriós centrat en l’economia, la pesca i l’agricultura locals.

Els assistents iniciaran la seua experiència en els Jardins del Mercat, on prendran una orxata, i seguiran amb una visita als refugis, el barri del Pou, l’església dels Sants Joans, el carrer del Riu, la casa de l’Ensenyança i un passeig amb barca de 45 minuts. Esta opció està pensada per a grups de 6 a 15 persones i té una durada de dos hores.

Les rutes s’oferixen de dimarts a diumenge i es poden reservar en el telèfon 670 757 255 per als itineraris en castellà i en el 667 951 788 per als que es realitzen en anglés.

Ajuntament de Cullera


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada