El Soro, Gregorio, Arévalo i Esteso, entre els convidats de luxe al concert de pasdobles d’Amics de la Música de Favara

El Soro, Gregorio, Arévalo i Esteso, entre els convidats de luxe al concert de pasdobles d’Amics de la Música de Favara

L’Associació Amics de la Música de Favara va realitzar un memorable concert de pasdobles taurins el dia 15 de juny de 2019 a la Casa de la Cultura de Favara.

Aquest concert dirigit formidablement pel director Francisco Tirado i Bataller va contar amb molts convidats i personalitats del mon taurí com puguen ser el crític tauri Eduardo J. Osca, els toreros Jesús Chover, Vicente Ruiz el Soro i Gregorio de Jesús, els artistes Paco Arevalo i Fernando Esteso i com no podria ser d’altra manera els compositors de renom com Ferrer Ferran, Lionel Beltran i Lucia Burguera.

També contarem amb la presencia del president de la penya “El Burladero”  de Cullera Antonio Martin  i familiars de Ricardo de Fabra entre altres.

El concert es va desentrollar amb una Casa de la Cultura plena de gom a gom en que el públic assistent va gaudir de les interpretacions de la banda Amics de la Música  dels pasdobles taurins programats i que els directors presents pogueren dirigir els pasdobles que crearen per a diferents artistes i toreros allí presents  com el pasdoble Jesus Chover al que el mestre Ferrer Ferran va dirigir, Fernando Esteso dirigit per Lionel Beltran i la jove promesa Lucia Burguera qui ens va gaudir del seu pasdoble Eduardo J. Osca.

La nota d’humor va ser quan interpretarem els pasdobles Paco Arevalo i Fernando Esteso ja que dalt l’escenari ens varen alegrar amb el seu humor característic a tot el públic present contant anècdotes i algun acudit.

El president de l’associació, Rafael Gisbert, va fer entrega a tots els convidats i directors d’una insígnia de la societat en record d’aquest acte.

Amics de la Música de Favara


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.