Almussafes, Benifaió i Sollana subscriuen un conveni per a la prestació de transport a les seus de ‘Som i Estem’ i ‘Afabals’

Almussafes, Benifaió i Sollana subscriuen un conveni per a la prestació de transport a les seus de ‘Som i Estem’ i ‘Afabals’
  • L’Ajuntament d’Almussafes sufragarà el 71,43% del contracte, en procés d’adjudicació a Gesmed per un període d’un any ampliable fins a quatre

Les persones d’Almussafes, Sollana i Benifaió usuàries de les associacions ‘Afabals’ i ‘Som i Estem’ ontinuaran comptant amb el servei de transport que els facilita el trasllat fins a les instal·lacions d’aquestes entitats, situades en tots dos casos en aquesta última població.

El passat divendres 21 de juny, els alcaldes i l’alcaldessa d’aquests tres municipis es van reunir per a signar un conveni de col·laboració interadministratiu entre els tres ajuntaments amb el qual es dóna continuïtat a un servei que es presta des de ja fa uns anys però que ara incrementa les seues garanties d’estabilitat i qualitat.

L’acord tindrà una durada d’un any prorrogable a un màxim de quatre. En aquest, s’ha concretat que l’Ajuntament d’Almussafes aportarà el 71,43% del cost del contracte, en procés d’adjudicació mitjançant concurs públic a l’empresa GESMED, encarregada de gestionar íntegrament aquests trasllats, que són gratuïts per a les persones usuàries. El consistori de Sollana sufragarà el 17,14% del total i el de Benifaió el 11,43% restant.

“D’aquesta forma, aconseguim una millor eficiència del servei de trasllat, tant al centre de rehabilitació de discapacitats ‘Som i Estem’ com al centre d’estimulació i rehabilitació ‘La Llimera’, sostingut per Afabals”, destaca el primer edil almussafeny, Toni González. “Projectes com aquest són els que contribueixen a aconseguir una societat amb un major benestar per a la seua ciutadania, perquè incideixen directament en les famílies amb unes necessitats específiques que requereixen no solament de temps sinó també de diners”, afig l’alcalde.

La tramitació i gestió de l’expedient de contractació del servei i l’execució i supervisió del mateix són a càrrec de l’Ajuntament d’Almussafes, encara que s’ha creat una comissió mixta de vigilància i control per a resoldre els problemes d’interpretació i compliment que puguen sorgir.

Antecedents
El servei de transport està en marxa des de fa diversos anys i amb el pas del temps ha anat millorant les seues condicions. En l’anterior conveni signat, amb data de maig de 2018, Benifaió aportava el vehicle i l’ajuda als centres, Almussafes s’encarregava d’assignar al conductor i de la neteja i avaries produïdes i Sollana pagava les despeses en combustible. Ara, amb aquesta externalització es busca millorar l’estabilitat, la continuïtat i la qualitat del servei.

Ajuntament d’Almussafes


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.