L’Ajuntament de Sueca inicia una campanya local contra el mosquit tigre, la mosca negra i les panderoles

L’Ajuntament de Sueca inicia una campanya local contra el mosquit tigre, la mosca negra i les panderoles

El nou equip de govern de l’Ajuntament de Sueca s’ha posat ja mans a l’obra a fi d’intensificar les labors d’extinció contra les temudes plagues d’insectes, especialment de mosca negra, mosquit tigre i panderola.

“A causa de les altes temperatures que s’esperen estos dies, i durant tot l’estiu, des de l’equip de govern hem posat en marxa una campanya local per a combatre estes plagues. Esta campanya actuarà conjuntament amb la impulsada des del Consorci a escala global, a fi de reforçar i intensificar estos treballs”, hi ha assenyalat l’alcalde de Sueca, Dimas Vázquez.

L’objectiu és actuar en tot el terme de Sueca, incidint especialment en aquelles zones més proclius a l’aparició i propagació d’estos insectes. Per a això, des de l’Ajuntament sol·liciten també la col·laboració ciutadana a l’hora d’assenyalar aquells llocs on es comprove esta presència, a fi que els equips de treball es desplacen fins allí.

Combatre estes plagues ha sigut una de les primeres gestions que està duent a terme el nou equip de govern, pensant sempre en la població perquè puga veure’s el menys perjudicada possible.

“Una de les primeres mesures que hem pres és posar-nos en contacte amb l’empresa encarregada dels treballs per a dur a terme esta campanya local. Per a l’any que ve, amb més marge de maniobra, realitzarem estes fumigacions també en èpoques de l’any de menys calor, amb caràcter preventiu, a fi d’eliminar el nombre més gran de larves possible”, ha afirmat Vázquez.

Ajuntament de Sueca

 


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada