Volem les obres de Carrasquer de Sueca, però les volem ja!

Volem les obres de Carrasquer de Sueca, però les volem ja!

Aquest és el sentir de tots els pares i mares del centre escolar Carrasquer de Sueca, més de vint anys de reunions, promeses i reivindicacions que cada vegada pareix que estiga més prop el fi, aquesta és la realitat, però que cada vegada s’està fent més llarg i no vegem que es realitzen en la rapidesa que pogueren dur-se a terme.

Des del passat 14 de març l’Ajuntament de Sueca va aconseguir tindre la Delegació de Competències per poder iniciar els tràmits, primer per dur endavant la licitació del projecte que s’ha de adequar a les necessitats i normatives actuals, i després per fer la licitació de les obres.

Després de més de tres mesos des de l’Ajuntament de Sueca no s’ha llançat cap licitació al respecte i els pares i mares del centre no entenem aquesta deixadesa per part del consistori, els processos administratius sabem que són lents, però ara ja depèn tot d’aquest ajuntament i des de l’Associació de Pares i Mares del CEIP Carrasquer creguem que ja està bé de tirar pilotes fora i que siguen les Escoles Carrasquer una prioritat per a ells.

Associació de Pares i Mares del CEIP Carrasquer


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.