Els presumptes autors d’abús sexual a una dona a la platja del Mareny de Sant Llorenç passaran dimarts a disposició judicial

Els presumptes autors d’abús sexual a una dona a la platja del Mareny de Sant Llorenç passaran dimarts a disposició judicial

Els cinc detinguts per un presumpte abús sexual a una dona a la platja naturista del Mareny de Sant Llorenç de Cullera passaran aquest dimarts de disposició judicial als jutjats de Primera Instància i Instrucció de Sueca. Els fets es van produir el dissabte 15 de juny, segons consta a la denúncia presentada davant l’institut armat.

La víctima, una dona de Sueca, de 40 anys, es trobava a la platja i quan es va dirigir a l’aparcament un grup de cinc homes, d’edats compreses entre els 45 i els 50 anys va començar a increpar-la amb frases vexatòries de tipus sexual. Fou acorralada quan va passar per davant d’ells i va patir abusos, segons ha relatat.

La dona va buscar suport en una parella en arribar a l’aparcament, moment en el qual els agressors van pujar al seu cotxe, van realitzar maniobres brusques i, segons la víctima, haurien intentat atropellar-la amb el vehicle.

En ser denunciats els fets, la Guàrdia Civil es va desplaçar al lloc dels fets per a procedir a la cerca dels presumptes autors. La víctima va relatar tot l’esdevingut als agents i va aportar proves per a la identificació dels individus.

Els agents van aconseguir identificar als cinc homes, que van ser detinguts per a la seua posada a disposició judicial. Quatre d’ells tenen antecedents policials.

RBi

Fotografia original publicada per Cullera Turisme

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.