La golfista almussafenya Ana Soria continua imparable la seua trajectòria esportiva

La golfista almussafenya Ana Soria continua imparable la seua trajectòria esportiva
  • La jove, de 15 anys, va ser quarta en el Campionat d’Espanya de segona categoria, quedant-se a tan sols un colp del subcampionat

Almussafes també destaca en el golf. La jove Ana Soria continua progressant en aquesta disciplina i aconseguint importants èxits. Després de cinc anys practicant aquest esport, la almussafenya trepitja fort sobre l’herba en els campionats als quals es presenta i continua recollint els fruits del seu intens treball.

El passat cap de setmana, es va traslladar fins al Camp Municipal de Golf La Llorea de la ciutat asturiana de Gijón, per a disputar el Campionat d’Espanya de 2a Categoria. Allí, la integrant del club Foressos Golf va aconseguir situar-se a només un colp de la segona classificada, encara que va concloure la seua intervenció en quart lloc.

D’aquesta forma, va destacar de manera important entre els 46 golfistes participants en les proves de la seua categoria. En total, Soria va anotar 165 colps, 83 en la jornada del dissabte i 82 en la del diumenge. En la convocatòria, que va incloure també la 3a i la 4a categoria, es van donar cita un total de 96 esportistes de distintes comunitats autònomes.

Paral·lelament, l’almussafenya disputa aquests mesos el Torneig de Capitals d’Espanya, un circuit compost per huit proves en el qual està demostrant el seu alt nivell. De fet, després de dues jornades disputades lidera el torneig, en el qual estan inscrits més de 100 participants, un altre motiu que la posiciona com una de les esportistes amb major projecció d’Almussafes.

Aquests èxits, com en altres casos, són fruit del talent, però també del treball. A més de les sessions a peu de camp, en les quals està a les ordres del seu professor, Antonio Cortés, la jove s’entrena físicament de manera intensa quatre dies a la setmana en el gimnàs al costat del preparador físic almussafeny Francesc Moreno.

Ajuntament d’Almussafes


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada