El Cercle d’Arts d’Almussafes consolida la seua Escola de Ballet i Dansa

El Cercle d’Arts d’Almussafes consolida la seua Escola de Ballet i Dansa
  • La professora, Ángela Miras, va dirigir el Festival de Música i Dansa amb què l’entitat local va despedir el curs 2018-2019

La sala d’actes del Centre Cultural d’Almussafes va acollir, dissabte passat 15 de juny, el Festival de Música i Dansa del Cercle d’Arts.

Durant esta cita amb l’art, l’alumnat d’ambdós disciplines va mostrar davant del públic assistent els coneixements adquirits en el present curs, davall les directrius de la professora Ángela Miras, qui ha aconseguit consolidar l’Escola de Ballet i Dansa d’Almussafes.

El grup de ballarines va representar una coreografia basada en la història “d’Alícia en el país de les meravelles” i tant les més xicotetes com les artistes majors van poder demostrar el seu talent  en els diferents papers assignats.

Amb este espectacle, l’associació local Cercle d’Arts va clausurar el curs 2018-2019 i es prepara per a continuar promocionant i visibilitzant ambdós disciplines artístiques la pròxima temporada, per a la que s’obriran inscripcions durant el mes de setembre.

Ajuntament d’Almussafes

Fotografies difoses pel propi ajuntament


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.