L’Hospital Universitari de la Ribera acull al personal de nova incorporació

L’Hospital Universitari de la Ribera acull al personal de nova incorporació
  • L’objectiu del Curs d’Acollida és el d’informar i orientar els professionals que passaran a formar part de la plantilla durant el període estival, per a facilitar el seu procés d’incorporació

L’Hospital Universitari de la Ribera ha celebrat, este matí, el seu Curs d’Acollida per als Tècnics en Cures Auxiliars d’Infermeria (TCAI) i Tècnics Superiors que s’incorporaran al centre en els mesos d’estiu.

Així, més de 70 treballadors han assistit hui a la primera sessió d’est curs, que tindrà la seu a rèplica la setmana que quan es repeteix per altres 94 professionals d’Infermeria.

Amb este Curs, l’Hospital de la Ribera pretén informar i orientar els treballadors que passaran a formar part de la plantilla durant el període estival, facilitant així el seu procés d’incorporació.

D’esta manera, els assistents han rebut informació sobre aspectes com la cartera de serveis de l’Hospital d’Alzira, la prevenció de riscos laborals, la qualitat i la seguretat clínica del pacient, les eines de comunicació amb què compten i el funcionament de determinats serveis essencials per al seu desenvolupament professional.

Junt amb això, estos professionals han tingut hui un primer contacte amb el maneig dels sistemes informàtics de l’Hospital d’Alzira; una formació que completaran durant la setmana que ve amb l’aprenentatge de l’ús de la història clínica del centre hospitalari.

L’obertura del Curs ha anat a càrrec dels subdirectors d’Infermeria del Departament de Salut de la Ribera, Salvador Benavent i María Antonia Gómez, respectivament.

Departament de Salut de la Ribera


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.