CSIF denúncia temperatures de fins a 32 graus en l’oficina d’ocupació de Sueca per falta de reparació de la refrigeració

CSIF denúncia temperatures de fins a 32 graus en l’oficina d’ocupació de Sueca per falta de reparació de la refrigeració
  • El sindicat lamenta el retard a aprovar el pressupost per a solucionar aquest problema

El sindicat CSIF denuncia la falta de climatització en l’oficina del Servei Públic d’Ocupació Estatal a Sueca per una avaria. La central sindical explica que aquesta circumstància està provocant que durant aquesta setmana aconseguisca temperatures de fins a 32 graus a l’interior de les dependències, que cobreixen la comarca de la Ribera Baixa.

La Central Sindical Independent i de Funcionaris (CSIF) assenyala que el problema s’arrossega des de la setmana passada i s’agreuja conforme van incrementant-se les temperatures i segueix sense reparar-se l’avaria. El sindicat recalca que des de l’oficina van contactar amb el servei de prevenció i que la solució que els han donat consisteix a canviar la placa base.

CSIF assenyala que, malgrat tindre clar com solucionar el problema, la resolució s’allarga pel fet que ha d’aprovar el pressupost la Conselleria d’Economia, que és la titular de les instal·lacions. Aquesta situació provoca que tant la desena de treballadors com els nombrosos usuaris que cada dia acudeixen a aquestes oficines comarcals per a realitzar tràmits, principalment relacionats amb prestacions de desocupació, patisquen les altes temperatures.

La central sindical urgeix a Conselleria d’Economia al fet que agilite l’aprovació del pressupost i que substituïsca la placa base. El sindicat adverteix que la situació es complica a mesura que pugen les temperatures i recorda que la legislació en salut laboral especifica que no poden superar-se els 27 graus en els llocs de treball.

CSIF


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada