Huit parelles han participat enguany en el programa ‘Voluntariat pel valencià’ a Almussafes

Huit parelles han participat enguany en el programa ‘Voluntariat pel valencià’ a Almussafes
  • El CMFPA va acollir aquest dijous l’acte de clausura, en el qual es van entregar diplomes i es va fer balanç del resultat

El Centre Municipal de Formació de Persones Adultes (CMFPA) d’Almussafes va celebrar aquest dijous, 13 de juny, a les 18.30 hores, l’acte de clausura del programa ‘Voluntariat pel valencià’, un projecte organitzat per Escola Valenciana amb el qual es pretén posar en contacte a voluntaris que desitgen destinar temps a conversar amb persones que volen llançar-se a parlar en aquesta llengua.

Les huit parelles que han participat enguany en la iniciativa es van reunir durant la convocatòria en aquesta infraestructura pública per a rebre de mans de Pepa Pastor, regidora de CMFPA en funcions, el diploma que acredita la superació de les sessions previstes en el temari de la present edició. Totes elles van destacar la utilitat del projecte i el bon ambient que es respirava en les deu trobades celebrades.

“El foment del valencià és una obligació de les institucions públiques i amb ‘Voluntariat pel valencià’ no solament estem acostant la nostra llengua a tota la societat, sinó que a més estem col·laborant també en la integració d’un número molt significatiu de persones, guna cosa pel que sempre val la pena lluitar”, explica Pastor sobre aquesta experiència educativa coordinada pel professorat de l’escola d’adults.

Durant l’acte, les persones participants van valorar positivament el contingut i van suggerir la possibilitat de celebrar una trobada conjunta en l’equador del programa per a posar en comú l’aprés, compartir experiències i injectar motivació i ànim, una proposta que l’Ajuntament s’ha compromés a valorar de cara a la pròxima edició.

Ajuntament d’Almussafes


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada