Set-cents alumnes de Cullera participen en les Jornades Nàutiques organitzades per l’ajuntament

Set-cents alumnes de Cullera participen en les Jornades Nàutiques organitzades per l’ajuntament
  • L’objectiu és despertar l’interés dels joves cap a la pràctica esportiva en el mar

Des de dilluns passat, al voltant de 700 alumnes dels centres educatius de Cullera han participat en les Jornades Nàutiques, organitzades per l’ajuntament en col·laboració amb els centres educatius.

La iniciativa ha sigut ideada perquè qualsevol xiquet o xiqueta que ho desitge puga participar, amb l’objectiu d’incentivar la pràctica esportiva en el mar, un mitjà que, segons fonts del consistori, quasi mai forma part dels seus plans esportius però que, no obstant això, tenen al costat de casa.

Els joves han pogut practicar windsurf, paddle surf i la navegació en catamarà i vaixells de vela. També hi ha hagut jocs en l’arena a manera de descans entre les sessions esportives.

És el tercer any que el consistori organitza estes jornades motivades pel seu èxit entre l’alumnat, tal com demostra el 90% de participació de mitjana entre tots els centres educatius involucrats.

Han assistit alumnes de cinqué i sisé de primària i de primer a quart de l’ESO dels col·legis La Milagrosa,  Inmaculada Concepción, Sant Antoni de la Mar, Maristes, Doctor Alemany, Escolaica i els Instituts Blasco Ibáñez i Llopis Marí.

Practicar esport en la mar
Cullera és una ciutat amb un entorn privilegiat que permet una gran varietat d’oferta esportiva nàutica. Existixen quantitat de clubs i empreses dedicats a l’ensenyament d’estos esports.

Entre les activitats oferides es troben el surf, windsurf, paddle surf, caiac, catamarà i vela.

Ajuntament de Cullera


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.