Ciutadans descarta pactar amb Compromís de Sueca per estar investigats per l’Agència Valenciana Antifrau

Ciutadans descarta pactar amb Compromís de Sueca per estar investigats per l’Agència Valenciana Antifrau
  • “La gravetat de la situació creada fa inviable que els nostres dos edils arriben a cap acord”, asseguren

Ciutadans no durà a terme cap pacte de govern amb cap partit polític de Sueca sobre el qual hi haja la més mínima ombra de dubte sobre la seua gestió; i més encara amb integrants d’un govern local que ha amagat documents a institucions com l’Agència Valenciana Antifrau i regidors integrants de la Corporació Municipal.

La gravetat de la situació creada per les decisions adoptades pels responsable polítics de l’ajuntament durant aquests últims quatre anys, i en concret per Compromís, fa inviable que els nostres dos edils arriben  a cap acord.

Ciutadans de Sueca s’ha presentat a les eleccions amb la finalitat d’apartar del govern municipal a les persones que han governat amb supèrbia, prepotència i falta de transparència. Per això, en cap moment podem pactar amb aquells que des del mes de gener passat estan sota la sospita d’investigacions obertes per l’Agència Valenciana Antifrau.

Finalment lamentem que determinat partit haja intentat trencar la unitat existent entre les dues persones electes com a regidors de Ciutadans de Sueca intentant separar aqueixa unió amb la finalitat d’aconseguir la majoria absoluta de Compromís i GISPM va perdre en els comicis del passat dia 26.

Considerem que no són formes, ni ètiques ni estètiques. Aquest fet demostra com és cadascú. Celia Beltrán, cap de la candidatura de Ciutadans, recorda que els van dir que “un dels dos ens sobra per a governar”.

Ciutadans de Sueca


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.