Els alcaldes de la Ribera reclamen major implicació autonòmica contra el mosquit tigre

Els alcaldes de la Ribera reclamen major implicació autonòmica contra el mosquit tigre

Diversos alcaldes, regidors i tècnics dels ajuntaments de la Ribera s’han reunit, convocats pel Consorci de la Ribera, amb la finalitat de tractar i buscar solucions al problema que suposa el mosquit tigre i la mosca negra en les poblacions riberenques, agreujat per l’arribada de les altes temperatures.

Així, en la reunió s’ha posat de manifest la voluntat dels ajuntaments a treballar conjuntament amb altres administracions i demanar la implicació tant de la Conselleria com de la Confederació Hidrogràfica del Xúquer per a combatre aquests vectors.

Concretament, des del Consorci de la Ribera els alcaldes demanen que s’autoritzen els vols per a combatre el mosquit tigre i la mosca negra d’una manera més eficaç i la realització de campanyes informatives i de conscienciació dirigides a la població i als tècnics municipals.

Experts en la lluita contra aquests vectors assistents a la reunió han destacat el fet de combatre el mosquit tigre i la mosca negra d’una manera conjunta, ja que consideren modèlica la unió de 40 municipis per a pal·liar aquest problema. Però, malgrat que aquest associacionisme local és efectiu, també és necessària l’ajuda autonòmica per a millorar.

Un altre dels punts tractats va ser la minorització de la subvenció de la conselleria per a la lluita contra el mosquit tigre i la mosca negra respecte a la subvenció de 2018, ja que els alcaldes sol·liciten més implicació i més recursos a l’administració autonòmica.

Consorci de la Ribera


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada