El Partit Popular i Ciutadans tanquen un acord de govern del Perelló per a la pròxima legislatura

El Partit Popular i Ciutadans tanquen un acord de govern del Perelló per a la pròxima legislatura

Hui pel matí s’ha rubricat l’acord de govern aconseguit entre el Partit Popular i Ciutadans per a gestionar l’Ajuntament del municipi la pròxima legislatura.

Després de diverses reunions, i davant l’evident proximitat en moltes qüestions contingudes en tots dos programes electorals, les dues formacions han signat hui definitivament un acord de govern per a la legislatura 2019-2023. Tant Juan Botella (PP) com José Ferrer (Cs), han mostrat la seua satisfacció davant aquesta decisió.

A partir del dilluns començarà a reunir-se una comissió de treball, formada pels vocals electes i un assessor de cada partit, a fi de dissenyar les línies d’actuació immediates per a la campanya d’estiu.

A partir del dia 25 de juny, data en què se celebrarà el ple de constitució de la nova corporació, l’equip de govern estarà format per: Alcalde-President: Juan Botella Iglesias; Vocals: Natividad Aguado Mora, José Ferrer Navarro i Óscar Torrado Aguado.

La intenció del nou equip de govern és fer evident, com més prompte millor, les millores en els serveis del Perelló, així com retornar la confiança als veïns i veïnes.

Independentment de tindre tancat el pacte de govern i desenvolupar el nostre propi programa, tendirem sempre la mà a LAP i PSOE per a consensuar tots els acords possibles.

Partit Popular / Ciutadans


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada