CSIF guanya les eleccions sindicals en SAV de Cullera i Istobal de l’Alcúdia

CSIF guanya les eleccions sindicals en SAV de Cullera i Istobal de l’Alcúdia

El sindicat CSIF ha guanyat per primera vegada les eleccions sindicals en Istobal Manufacturing Spain SLU, empresa situada en l´Alcúdia, que compta amb un cens aproximat de 280 empleats i que està especialitzada en la fabricació, venda i comercialització de maquinària industrial. CSIF ha sigut el sindicat més votat i suma cinc dels tretze delegats del comité d’empresa.

La Central Sindical Independent i de Funcionaris (CSIF) explica que el resultat ha sigut especialment visible en el col·legi de tècnics, on ha collit el total dels vots emesos i els tres delegats en lliça. En conjunt, CSIF ha passat dels tres delegats aconseguits en 2015 als cinc obtinguts en les eleccions celebrades ahir.

La central sindical aconsegueix, per primera vegada, ser el sindicat més votat entre el col·lectiu de treballadors de Istobal Manufacturing Spain SLU. Amb els resultats dels comicis, CSIF suma cinc delegats, per davant de CCOO i UGT, que aconsegueixen quatre cadascun.

Aquesta victòria de CSIF confirma el seu creixement en l’àmbit privat, i més en particular a la comarca de la Ribera. La setmana passada va sumar tres dels cinc delegats en lliça en les eleccions de SAV Cullera. Era la primera que la central sindical es presentava en aquesta empresa i va aconseguir, en aquest debut, guanyar les eleccions.

CSIF


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada