El Centre Cultural d’Almussafes mostrarà els treballs de la Trobada de Pintors

El Centre Cultural d’Almussafes mostrarà els treballs de la Trobada de Pintors
  • L’Associació Cultural ‘Paleta i Pinzell’ va organitzar aquesta iniciativa en la qual van participar 32 persones

Un total de 32 pintors i pintores es van donar cita diumenge 2 de juny a Almussafes per a participar en la V Trobada de Pintors de la localitat, un esdeveniment artístic organitzat per l’Associació Cultural ‘Paleta i Pinzell’ amb el qual van gaudir no solament les persones inscrites en la convocatòria sinó també el conjunt del veïnat que passejava pel nucli urbà, atés que va poder comprovar com anava avançant la creació de les obres.

La jornada va començar a les 9 hores amb la concentració dels artistes en el Centre Cultural, mentre que la sessió de pintura es va iniciar a les 10.30 hores i es va desenvolupar fins a les 14 hores. En aquest temps, les persones participants van mostrar el seu talent en la plasmació dels diferents paisatges oferits pels parcs, jardins, edificis municipals i façanes d’habitatges privats.

L’entitat, que es mostra satisfeta amb el resultat obtingut, planteja aquesta original activitat des de fa cinc anys amb l’objectiu de promocionar les activitats que programa al llarg de la temporada, despertar la inquietud artística de la ciutadania i plantejar noves formes de percebre els espais públics de la localitat a través de la utilització de variades tècniques pictòriques.

Les obres seran exposades en el Centre Cultural del 10 al 25 de juny perquè la ciutadania puga triar les seues preferides. Les tres primeres obres més l’obra infantil seleccionades per votació popular seran premiades amb detalls relacionats amb la pintura. La inauguració de la mostra tindrà lloc en l’hall del Centre Cultural el mateix dilluns 10 de juny a les 20 hores.

Ajuntament d’Almussafes


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.