El joc ‘Survival Zombi’ torna el pròxim dissabte als carrers de Cullera

El joc ‘Survival Zombi’ torna el pròxim dissabte als carrers de Cullera
  • Se celebra per tercer any consecutiu i s’esperen prop de mil participants

Paciència, sigil i destresa, i si tot això falla… a córrer! Amb esta premissa partix la Survival Zombi de Cullera, un esdeveniment d’oci celebrat als carrers de la localitat, no apte per a cardíacs.

La proposta agafa el tradicional joc del ‘pilla-pilla’ i li fa un gir de 180 graus fins a convertir-lo en una experiència adrenalítica i terrorífica, amb els crits i la sang com a senyal d’identitat.

La Survival de Cullera celebra enguany la seua tercera edició i atraurà a prop d’un miler de joves cullerencs i d’altres poblacions.

La regidora de Joventut en funcions, Laura Simó, destaca que es tracta d’una manera diferent de divertir-se i senyala que ‘El resultat final és una teatralització en gran, molt dinàmica i divertida, amb el plus de la part esportiva durant les proves’.

L’esdeveniment se celebra dissabte que ve 8 de juny. L’inici està previst per a les 22.30 hores amb una durada de sis. Les entrades poden adquirir-se en www.survivalzombie.es i en els punts de venda d’entrades habilitats.

Concepte
Al llarg de la nit els participants hauran d’anar fins als punts indicats en el mapa i completar els reptes i missions del joc. Durant els desplaçaments hauran d’escapar dels zombis, que estaran repartits per tota la localitat. En tots dos casos, si un zombi els toca, el joc acaba. Almenys com a supervivents.

Els jugadors que han sigut “mossegats” podran abandonar el joc o continuar jugant com a zombis després de passar per les mans de l’equip de maquilladors.

Donada la durada i exigència física de l’esdeveniment, alguns bars i locals romandran oberts i funcionaran com a zona segura i lliure de perill. La Survival, a més d’oci, promet una injecció econòmica extra per a la localitat.

Ajuntament de Cullera


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.