La ruta EntreComarques passa el pròxim diumenge per Riola i Corbera

La ruta EntreComarques passa el pròxim diumenge per Riola i Corbera

Anul·lada l’excursió de Riola.

El programa EntreComarques, que celebra la sexta edició, continua el seu recorregut visitant este cap de setmana la Ribera de Xúquer. El matí del dissabte 2 de juny, es visitarà Riola, el municipi que va ser capital administrativa des del S.XIII fins el S. XIX. de “La Vila i Honor de Corbera”. Visitaran l’esglèsia de Santa Maria la Major, la Torre Mora, i per a finalitzar es visitarà el paratge de l’assut i la Sèquia Major de la Vila i Honor.

Per la vesprada del dissabte, en Corbera, es visitarà el centre històric, la Plaça Major, les referencies a les troballes arqueològiques, l’església parroquial dels Sants Vicents, l’Ermita del Crist fins aplegar a l’esplanada del Castell. Seguidament passejaran pel poble fent referència a l’arquitectura modernista i ala configuració històrica de la trama urbana.

La ruta comença a les 10:30h pel matí i a les 16:30h per la vesprada des dels ajuntaments. Les visites tenen un preu de 5 euos per persona i dia que inclou les rutes de matí i vesprada, la visita als monuments i la degustació gastronòmica.

Per a Óscar Navarro, president del Consorci de la Ribera, format per les mancomunitats de la Ribera Alta i la Ribera Baixa,  “a Vall d’Albaida, la Safor, la Ribera Alta, la Ribera Baixa, la Costera i la Canal, sumem recursos turístics per a aprofitar sinergies i generar turisme”.

Consorci de la Ribera


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.