Un concert tancarà aquest dissabte la huitena edició del taller de jam session d’Almussafes

Un concert tancarà aquest dissabte la huitena edició del taller de jam session d’Almussafes
  • El recital, que se celebrarà a les 19.30 hores en la cafeteria del Centre Cultural, estarà dirigit pel director del curs, el músic Jorge Lario

Els amants de la música pop i rock tenen una cita a Almussafes aquest dissabte 25 de maig. Les tretze persones participants en el huité taller de jam session de la localitat oferiran un concert conjunt en el qual mostraran a la ciutadania el resultat del procés d’aprenentatge desenvolupat durant les sis sessions que conformen aquest curs pràctic impartit pel guitarrista i excomponent de Revolver Jorge Lario.

La cafeteria del Centre cultural serà l’espai que acollirà aquest recital, en el qual s’interpretarà una selecció dels temes treballats en les classes, desenvolupades a la sala oci d’aquesta mateixa infraestructura. L’entrada per a gaudir d’aquest espectacle és lliure i gratuïta fins a completar l’aforament de la sala i des del Departament de Joventut, encarregat de l’organització de la iniciativa, animen a la població a assistir a l’esdeveniment.

Les sessions d’aquest taller, que s’ha consolidat amb el pas dels anys, s’estan celebrat els dies 17, 20, 21, 22, 23, 24 de maig de 18.30 a 22.30 hores i en les mateixes s’està preparant el repertori de l’actuació, en el qual tindran cabuda diversos instruments propis de la música pop i rock, com la guitarra, la bateria i el baix. Lario, qui s’ha encarregat de coordinar aquest taller des de les seues primeres edicions, es posarà una vegada més al capdavant d’aquesta banda efímera.

El preu general per a participar en el taller, subvencionat pel consistori, ha sigut de 23,20 euros, encara que el departament de Joventut ha aplicat els descomptes habituals a les persones amb carnet jove o en situació de desocupació amb tarifes de 20,88 i 11,60 euros, respectivament.

Ajuntament d’Almussafes


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.