L’Esquerra de Sueca destaca el seu potencial jove de “la generació més preparada de la història”

L’Esquerra de Sueca destaca el seu potencial jove de “la generació més preparada de la història”
  • Els diputats i diputades d’Esquerra Unida i Esquerra Republicana donaran tot el seu suport a la coalició des dels parlaments autonòmic, espanyol i europeu

La coalició de L’Esquerra de Sueca disposarà de tot el suport dels diputats autonòmics, estatals i europeus d’Esquerra Unida-Izquierda Unida, segons va assegurar dilluns passat en la capital de la Ribera Baixa Sergi Rodríguez, secretari d’Organització d’EUPV. “Aquest suport, al costat del dels diputats d’Esquerra Republicana, reforçarà més encara la connexió necessària del nostre ajuntament amb altres institucions”, va afegir Damià Miralles, president local de la formació nacionalista republicana.

Un centenar de persones s’aplegaren dilluns passat en la presentació de la candidatura que Esquerrra Unida (EUPV) i Esquerra Republicana (ERPV) de Sueca que encapçala Germán Rodríguez. El candidat a l’Alcaldía va desgranar “el potencial econòmic que té el municipi si se saben administrar tots els seus recursos, naturals, ambientals, culturals i turístics”.

En aquest sentit, Rodríguez va apostar per “crear un Museu d’Art Local amb sales d’escultors com Vicente Beltrán i Enrique Moret; pintors com Alfredo Claros i Conrado Meseguer, entre altres; i mostrar d’una forma conjunta el valor patrimonial artístic de la nostra ciutat com a referent cultural al País Valencià”. I va apostar per “recuperar, d’una per totes, la memòria de Virtudes Cuevas, represaliada per la barbàrie nazi, obrint al públic la casa que va donar per a museu antifeixista”.

En l’acte també van participar el mateix Miralles i Aida Martínez, número quatre i tres, respectivament en la llista de L’Esquerra de Sueca. Martínez, ambientòloga, va posar l’accent principalment en la presència necessària de la dona en la societat. En la seua condició de presidenta i fundadora de la protectora Família Felina de Sueca va apostar per un major i rigorós control acompanyat de campanyes de sensibilització sobre animals domèstics.

Miralles per la seua part va afirmar que “als joves actuals se’ns titlla d’inexperts per la nostra joventut; nosaltres no ho creiem”. “És per això que agafem aquest repte amb ganes i il·lusió: aquesta generació porta l’etiqueta de la més preparada de la història; així ho hem de demostrar aquest 26 de maig”, va concloure.

El meeting va ser presentat per Josep Blay, número dos de la candidatura, qui va destacar la gran presència de joves en el col·lectiu de les dues formacions d’esquerra i independents. “L’única carraca entre els quatre primers, sóc jo”, va bromejar. I va destacar que “sempre es reclama la presència de gent jove en les llistes electorals per a després deixar-los de costat quan accedeixen als ajuntaments”, va apuntar abans d’avalar la seua presència en la gestió preguntant: “què els majors no s’equivoquen?”.

L’Esquerra de Sueca


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.