Taller de cuina vegana en la Setmana de la Salut d’Almussafes de la mà de ‘Som i Estem’

Taller de cuina vegana en la Setmana de la Salut d’Almussafes de la mà de ‘Som i Estem’

Dijous, 16 de maig, les persones usuàries del centre de persones amb discapacitat Som i Estem van celebrar una jornada de portes obertes i de degustació de plats vegans.

El taller de cuina, emmarcat en la VI Setmana de la Salut d’Almussafes, que es va celebrar d’11 a 13 hores en la seu de l’associació davall la direcció i supervisió de la seua coordinadora, Eva Caballe, va comptar amb la presència de la presidenta de l’associació, Mª José Llopis, de familiars dels jóvens usuaris i de persones voluntàries del centre.

Els propis membres de Som i Estem es van penjar les bates i gorros de cuina per a preparar tres plats veganos: humus, guacamole i sobrassada, que amb posterioritat van poder degustar les persones assistents.

Diversió i camaraderia durant la jornada, gràcies a la qual es va mostrar el resultat del treball desenrotllat durant els últims dos anys en el programa de cuina tendent a promoure l’autonomia de l’alumnat també en els foguers.

Ajuntament d’Almussafes


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada